ΓΙΝΕ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Logo-SafetyStamp-1000x1000-GR1

Η ασφάλεια στη θάλασσα μας αφορά όλους, είτε ασχολούμαστε επαγγελματικά σε θαλάσσιο κλάδο, είτε μένουμε σε παράκτια περιοχή και απολαμβάνουμε το θαλάσσιο περιβάλλον για αναψυχή.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, μπορείτε κι εσείς να γίνετε «Πρεσβευτής Ασφάλειας» αναλαμβάνοντας την εθελοντική δέσμευση να τηρείτε αυστηρά τους σχετικούς  κανονισμούς και οδηγίες και να ενθαρρύνετε συναδέλφους, φίλους και συγγενείς σας να κάνουν το ίδιο, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο το Πνεύμα Ναυτικής Ασφάλειας στην τοπική κοινότητα και την ευρύτερη περιοχή στην οποία δραστηριοποιείστε.

Ωφεληθείτε από τις δράσεις του Προγράμματος λαμβάνοντας τακτικά ηλεκτρονικές υπενθυμίσεις/συμβουλές και ενημερώσεις από τη HELMEPA σχετικά με την ασφάλεια και μοιραστείτε την εμπειρία σας με άλλους, αναφέροντας περιστατικά ασφάλειας μέσω της ηλεκτρονικής Πλατφόρμα-VIRP.

Η δέσμευση αυτή αφορά όλους όσοι αγαπούν και σέβονται τη θάλασσα και επιθυμούν να διαδώσουν το μήνυμα στην ευρύτερη ναυτιλιακή κοινότητα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ως Πρεσβευτής Ασφάλειας θα λάβετε:

Πιστοποιητικό Πρεσβευτή Ασφάλειας.

Ηλεκτρονική πιστοποίηση-σφραγίδα για την ιστοσελίδα ή για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας.

Σημαία σκάφους (επισείοντας) με το λογότυπο της εκστρατείας «Με Ασφάλεια στη Θάλασσα»

Είσαι Skipper;

Γίνε Πρεσβευτής Ασφάλειας μέσα από το πρόγραμμα «Eνισχύοντας το Πνεύμα Ναυτικής Ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο» που τρέχει η HELMEPA, με τη χορηγία του Lloyd’s Register Foundation, και δώσε στο κοινό που απευθύνεσαι έναν ακόμα λόγο να σε επιλέξουν και να σε εμπιστευτούν. Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή έχεις ένα επιπλέον «εργαλείο» ώστε να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του κοινού σου και να ξεχωρίσεις για την προσοχή και δέσμευση σε θέματα ασφάλειας στη θάλασσα.  

Προβάλλοντας επίσης σε κατάλληλο σημείο της ιστοσελίδας σου την ηλεκτρονική πιστοποίηση-σφραγίδα που προσφέρει το πρόγραμμα σε όσους το παρακολουθήσουν, δείχνεις με έναν ακόμη τρόπο ότι η ασφάλεια επιβαινόντων και σκάφους είναι η πρώτη σου προτεραιότητα. 

Είστε εταιρεία ενοικίασης σκαφών αναψυχής;

Δώστε την ευκαιρία στα πληρώματά σας να αναδειχθούν σε Πρεσβευτές Ασφάλειας μέσα από το πρόγραμμα «Eνισχύοντας το Πνεύμα Ναυτικής Ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»  που υλοποιεί η HELMEPA με τη χορηγία του Lloyd’s Register Foundation και κερδίστε διεθνή αναγνώριση. Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα, έχετε ένα επιπλέον «εργαλείο» ώστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του κοινού σας και να ξεχωρίσετε για την προσοχή και δέσμευση σε θέματα ασφάλειας στη θάλασσα. 

Προβάλλοντας επίσης σε κατάλληλο σημείο της ιστοσελίδας σας την ηλεκτρονική πιστοποίηση-σφραγίδα που προσφέρει το πρόγραμμα σε όσους το παρακολουθήσουν, δείχνετε με έναν ακόμη τρόπο πως η ασφάλεια επιβαινόντων και σκάφους είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. 

Εάν επιθυμείτε να γίνετε  ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αποστέλλοντάς την στο e-mail: info@staysafeatsea.gr